- Bükkösdi Ökopark -

Hubertusz vendégház

icon 06

Hubertusz vendégház

A Bükkösdi Ökopark egyik különleges, a többi vendégháztól teljesen eltérő gyöngyszeme a Hubertusz Vendégház.

Tervezése és kivitelezése során, a maximális kényelmet, a modern, letisztult designt valósították meg. Hatalmas üveg felületei gyönyörű kilátást biztosítanak a parkra. A megszokottól eltérően, viszonylag nagy (30mn2) méretű szobák kerültek kialakításra, melyek színeiben és berendezésében a természet közeliséget jelenítik meg. Teljes komfort a természet közepén, akár egy hotelben. Az épület együttes 6 db négyfős, 30nm2-es tágas, egy légterű szobából, külön fürdőszobából és wc-ből áll. Családok részére is alkalmas, hiszen egy hatalmas francia ágy és ággyá alakítható kihúzható kanapé áll rendelkezésre.

Az épületen belül található még 4db kétfős (20nm2) erkélyes szoba, mely berendezésében és hangulatában a letisztult modern stílust követi. A csodálatos panorámát a hatalmas üveg felületeknek köszönhetően a szobák mindegyikéből látható. A Hubertusz vendégház grill teraszán, az épített kemencében készült háztáji ételek új, és visszatérő vendégeink nagy kedvencei. Baráti, családi programok egyik kedvelt helye, ahol valóban természet közeli az élmény. Az exkluzív borospince készlete teszi teljessé a gasztronómiai élményt.

Az épület közös használatú belső tereiben került kialakításra az étkező, ahol a reggelit szervírozzák. Vendégeink számára a teljes felfrissülést szaunánk, valamint jacuzzink biztosítja, nyáron pedig a Hubertusz saját kültéri medencéjében van lehetőség csobbani.

A Hubertusz vendégház nagyon népszerű még céges rendezvények, tréningek, továbbképzések színhelyéül, hiszen, amennyiben igény van rá, a szállás lehetőség is megoldott. Az Ökopark területén a Hubertusz vendégházban 30 főig javasoljuk a rendezvényterem használatát.

legkondicionalt ikon

vendégházaink légkondicionálóval szereltek

kutyabarát szálláshely vagyunk
 • Kétfős erkélyes szoba 20.000 Ft/fő/éj

  Gyerek: 14.000 Ft/fő/éj (3-12 éves korig)

 • Négyfős panorámás szoba 20.000 Ft/fő/éj

  Gyerek: 14.000 Ft/fő/éj (3-12 éves korig), Kanapé: 14.000 Ft/fő/éj

 • Egyfős felár 8.000 Ft/fő/éj
 • kutya 8.000 Ft/éj

Étkezés

 • Reggeli 3.500 Ft/fő

  Gyerek: 2.500 Ft/fő (3-10 éves korig)

 • Vacsora 6.400 Ft/fő

  Gyerek: 4.500 Ft/fő (3-10 éves korig)

A fenti árak az áfát tartalmazzák.

hubertusz vendeghaz image 001

Foglalás

bukkosdi okopark logo color 001

Bővebb információért kérem keressenek minket
az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

szolgáltatásaink

esküvő