Szolgáltatásaink

Túrázási lehetőség

Rövidebb-hosszabb útvonalainkon élmény a séta, melyhez igény szerint piknik csomagot tudunk biztosítani előzetes egyeztetés alapján.

Látvány disznóvágás

A látványdisznóvágást felszerelt vágópontunkon cégeknek, baráti társaságoknak ajánljuk, ahol minden munkafázisban részt vehetnek és a friss finomságokból lakmározhatnak vendégeink. A helyben készült termékek hagyományos módszerek szerint, teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes formában készülnek.

Vadászati lehetőség

Vadászati lehetőséggel kapcsolatban bővebb információt az info@okobukkosd.hu e-mail címen kaphat.

Gyermek programok

Élmény a gyerekeknek testközelből! Házi- és vadállatok simogatása, az állatok mindennapjainak megismerése, lovaglás, lovaskocsikázás, játszótér.

Kérjük, hogy gyermek csoportok foglalása kapcsán keressen fel bennünket az alábbi -e mail címen: info@okobukkosd.hu

Borkóstoló

A park területén 2db boros pince is található, mely kiváló helyszínül szolgálhat szervezett borkóstolóknak is, amihez igény szerint érkezést is biztosítunk.

Céges csapatépítő 

A park kiváló helyszínéül szolgálhat a céges és csapatépítő programoknak, melyhez egyúttal szállást és ellátást is tudunk biztosítani. Programlehetőségek közül néhány: borkóstoló a borospincében, közös sütögetés a kültéri kemencében, wellness, erdei gyalogtúra, látványdisznóvágás aktív részvétellel, kincskeresés, falusi sorverseny.

Minimálisan szükséges létszám: 10 fő

Lovaglás, lovaskocsikázás, ló bértartás

Előzetes bejelentkezést követően szeretettel várjuk kedves vendégeinket az alábbi lovas szolgáltatásainkra:

Lovagoltatás: min. 5 kör max. 1 óra vezető száron, karámban

Lovaskocsizás: fél óra vagy 1 óra négyszemélyes hintón, vagy 14-18 személyes lovas kocsival

Ló bértartás: bértartásunk keretein belül akár karámban, akár ridegtartásban szakavatott gondoskodás mellett tarthatja kedvencét. Lehetőség van a fedett lovardában és terepen is lovagolni. Ár személyes egyeztetést követően