- Bükkösdi Ökopark -

szolgáltatásaink

Túrázási lehetőség

A Bükkösdi Ökopark semmihez sem hasonlítható élményt nyújt
a túrázás szerelmeseinek.

Az  Ökopark és Vadaspark a Dél-Zselic és a Nyugat-Mecsek lankáinak találkozásánál terül el. A park területén vadaspark, vadaskert, valamint a honos és őshonos magyar háziállatok részére karámrendszer került kialakításra. Az ide érkező látogatók különféle vizi, szárazföldi szárnyasokat, valamint a Magyarországon előforduló nagyvad fajokat láthatják saját természetes környezetükben. A vadasparkban séta és túra útvonalak kerültek kialakításra, ahol természetes közegükben tekinthetők meg a park állatai. Vendégeink kedvük szerint választhatnak a Völgy séta, illetve az Erdőjárók útja útvonalai közül. Az útvonalak úgy lettek kialakítva, hogy minden korosztály megtalálja a számára legkedvezőbb lehetőséget.

Hosszabb-rövidebb útvonalainkon élmény a séta, melyhez igény szerint piknik csomagot tudunk biztosítani előzetes egyeztetés alapján.

Várjuk mindazon vendégeinket, akik szeretnének családjukkal, barátaikkal, vagy csak a magányt választva kikapcsolódni a Dél-Zselic csodálatos természet adta tájain.

A szolgáltatásainkra jelentkezni előzetes egyeztetés alapján lehet!

Érdeklődni a +36 30/335-2034-es telefonszámon lehet. Tapasztalt kollégáink segítenek a helyes választásban!

szolgaltatas 005

Vadászati lehetőség

A vadászidény egy különleges időszak,
minden a témában gyakorlott és tapasztalt vadász számára.

Visszajáró vendégeink az év egy bizonyos szakaszában, a vadászati idény alatt mindig megállapítják, hogy az Ökoparkban töltött napoknál nincs jobb kikapcsolódás. Az itt eltöltött napok, megtűzdelve a borkostolással, a háztáji különleges ételek fogyasztásával, és a pihentető wellnessel megkoronázzák az élménydús napokat. Kérjük ha még nem járt nálunk, vadászati lehetőséggel kapcsolatban bővebb információt a  +36 30/335-2034-es telefonszámon kaphat.

szolgaltatas 004

Céges rendezvények

A Bükkösdi Ökopark kiváló helyszínéül szolgálhat a céges és csapatépítő programoknak, melyhez egyúttal szállást és minőségi gasztronómiai ellátást is tudunk biztosítani.

Nagy népszerűségnek örvend parkunk az ország nagyvárosaiból érkező vendégeink számára. Mindenki számára felüdülés, hogy a város zaját elhagyva, gyönyörű, természetközeli környezetben tartja meg cége továbbképzéseit, meetingjeit, illetve csapatépítő céges rendezvényét. Az ökopark vendégházai, szolgáltatásai, wellness lehetőségei, nagy panorámás rendezvényheszínei, borkóstolásra alkalmas borospincéje és minőségi gasztronómiai háztáji kínálata mind alkalmasak arra, hogy minőségi program legyen egy céges rendezvény. Az ökopark Galagonya Étterme, valamint a Hubertusz vendégház panorámás terme is technikailag felszerelt, így bármilyen prezentáció, továbbképzés megoldható amire az adott cégnek szüksége van.

Programlehetőségek közül néhány: borkóstoló a borospincében, közös sütögetés a kültéri kemencében, wellness, erdei gyalogtúra, látványdisznóvágás aktív részvétellel, kincskeresés, falusi sorverseny, és még sok más program várja az ide érkezőket.  Személyre szabott ajánlatkérésüket a  +36 30/335-2034-es telefonszáon adhatják le, ahol kollégáink felveszik Önökkel a kapcsolatot.

szolgaltatas 001

Gyerekek az Ökoparkban

A természet csodái testközelből gyermekeink számára!

Nagy örömmel tapasztaljuk, hogy visszajáró osztályaink vannak az ország minden területéről. Az iskolás korosztály számára életkor szerinti tematikus programok, külön az alsó és a felső tagozatos gyerekek számára. Óvodás csoportjaink is évről-évre visszatérő vendégek, hiszen a legkisebbek számára is számtalan érdekes és izgalmas látnivalóval, programmal tudunk szolgálni. Házi- és vadállatok simogatása, az állatok mindennapjainak megismerése, lovaglás, lovaskocsikázás, hangulatos játszótér és az élménypajta, amiben még rossz idő esetén is élmény a szalma bálákon az ugrálás.

Az éves osztálykirándulások, nyári táborok kedvelt helyszíne a Bükkösdi Ökopark. Hiszen itt a tanóra is izgalmasabb, és az állatok közelsége minden gyermek számára hatalmas örömet okoz. Tematikus nyári táborainkra, és az egyéni igényeket maximálisan figyelembe véve szervezik tapasztalt kollégáink a gyermek programokat.

A szolgáltatásainkra jelentkezni előzetes egyeztetés alapján lehet!

Kérjük, hogy gyermek csoportok foglalása kapcsán keressen fel bennünket a +36 30/335-2034-es telefonszámon.

szolgaltatas 002

Lovaglás, lovaskocsikázás, ló bértartás

Előzetes bejelentkezést követően szeretettel várjuk kedves vendégeinket
az alábbi lovas szolgáltatásainkra:

Lovagoltatás:

  • 1 óra 8.000.- Ft

Lovaskocsizás: fél óra vagy 1 óra négyszemélyes hintón, vagy 14-18 személyes lovas kocsival

  • 1 óra 12.000.- Ft

A szolgáltatásainkra jelentkezni előzetes egyeztetés alapján lehet!

Ló bértartás: bértartásunk keretein belül akár karámban, akár ridegtartásban szakavatott gondoskodás mellett tarthatja kedvencét. Lehetőség van a fedett lovardában és terepen is lovagolni. Kérjük, hogy keressen fel bennünket a +36 30/335-2034-es telefonszámon.

szolgaltatas 003
icon 06
hubertusz
vendégház
icon 02
diána
vendégház
icon 01
szilvánusz
vendégház
icon 04
ménes
vendégház
icon 05
hársfa
vendégház
icon 03
jurta
szállások