Fotópályázat-A Bükkösd rejtett kincsei

2020. szeptember 5.
Ökopark Bükkösd

Az ÖKOPARK BÜKKÖSD fotópályázatot hirdet ”A Bükkösd rejtett kincsei” címmel.

 

A természet, a túrázás szerelmese és szeret fotózni? Küldje be saját fotóját, legfeljebb hármat. Jöjjön el, tapasztalja meg, majd fotózza le, milyen az ÖKOPARK több hektáros csodálatos környezete az Ön szemszögéből!

 

Legyen az Ön fotója a legjobb és vigye el fődíjunkat, mely egy 2 személy részére szóló 2 éjszaka / 3 napos hétvége parkunkban.

 

Fotópályázat részvételi szabályzata:

 

Fotópályázat időtartama: 2020. szeptember 02. – október 31.

 

Eredményhirdetés: 2020. november 06.

A beküldött fotók felhasználásra kerülhetnek az ÖKOPARK Bükkösd hivatalos Facebook, Instagram oldalán és honlapján (https://okobukkosd.hu/). A pályázat lezárását követően, az arra érdemes fényképekből állandó kiállítást szervezünk a park területén.

A fotópályázaton amatőr és hivatásos fotósok egyaránt nevezhetnek.

 

A pályázatokat a

 

fotopalyazat.bukkosd@gmail.com

 

e-mail címre várjuk.

A jelentkezési e-mailben a Pályázó fel kell, hogy tüntesse a következő adatokat: név, a fotó címe, ha gondolja rövid leírás a fotóhoz.

 

Formai és technikai feltételek:

filetípus: JPEG

minimális befoglaló méret: 1000x1000 pixel

maximális befoglaló méret: 4000x4000 pixel

 

I., II., III., helyezettet hirdetünk, díjazásuk:

 

I. helyezett: 2 fő részére 2 éj / 3 nap utalvány reggelis ellátással

 

II. helyezett: 2 fő részére 1 éj / 2 nap utalvány reggelis ellátással

 

III. helyezett: 2 fő részére 1 napos kikapcsolódás a parkban melynek keretén belül vendégeink egy ebédre, vagy vacsorára

A helyezetteket a megadott elérhetőségeken értesítjük.

 

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével, vagy azok nyilvános bemutatásával, (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

 

A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeiket térítésmentesen használják.