Szolgáltatásaink >> Céges rendezvényt szervezek
Céges rendezvényt
szervezek

Bükkösd Ökopark
Ugye tudod, hogy egy vállalkozás motorját a benne dolgozó csapat, a munkatársak adják! Az új vállalkozói szemléletmódnak megfelelően a munkáltatók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy munkatársaik kedvében járjanak, azokat összekovácsolják. Nagy gondot fordítanak arra is, hogy a vállalkozáson belüli hiarchiát kialakítsák, a céges folyamatokat standardizálják, törekszenek arra, hogy a vállalkozás minden tagja jól érezze magát és az elvárt megfelelő teljesítményt nyújtsa.

Csapatépítő programjaink pont ebben lesznek a segítségedre!

Kovácsold össze csapatod minden tagját! Hívd segítségül az Ökopark animátorait, a közeli természetet, a nagyszerű milliőt, a többit pedig bízd ránk!
Bükkösd Ökopark
A csapatépítés mellett igazán varázslatos céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk! Festői környezetben, tágas infrastruktúrával segítjük vállalkozásod rendezvényeit. A helyszín mellé természetesen érdekes programok, finom ételeket sőt még szállást is kínálunk. Ha igazán rendhagyó konferenciát szeretnél, ha tematikus programokat rendeznél vagy csak egyszerűen valami különleges helyszínt keresel, bátran gondolj ránk!
Töltsd ki alábbi űrlapunk, hogy megküldhessük a részedre egyedi ajánlatunkat, kiegészítő információinkat. Természetesen a lenti űrlap nem minősül szolgáltatás megrendelésnek, kizárólag ahhoz szükséges, hogy egyedi ajánlatunkat megküldjük a részedre. Fontos, hogy lehetőség szerint minden mezőt tölts ki, hogy a lehető legpontosabb ajánlatot tudjuk megküldeni a megadott elérhetőségek valamelyikére.

A megadott információk alapján munkatársunk lehetőség szerint 24 órán belül felveszi Veled a kapcsolatot. Ha bármi kérdésed lenne fordulj bátran ügyfélszolgálatunkhoz. Az elérhetőségeinket ide kattintva találod.
AJÁNLATOT KÉREK
Legyél naprakész és zsebeld be a 10% kedvezményt!
Vonzanak az értékes programok? Rajongsz a természetért? Szívesen ellátogatnál hozzánk, vagy rendszeres vendégünk vagy?
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess aktuális ajánlatainkról, kedvezményeinkről, nyereményjátékainkról. Sőt most érdeklődésedet egy 10%-os kedvezmény voucherrel jutalmazzuk, melyet beválthatsz Galagonya éttermünkben, vagy felhasználhatod a parklátogatás során.


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess aktuális ajánlatainkról, kedvezményeinkről, nyereményjátékainkról. Sőt most érdeklődésedet egy 10%-os kedvezmény voucherrel jutalmazzuk, melyet beválthatsz Galagonya éttermünkben, vagy felhasználhatod a parklátogatás során.
Nincs más dolgod, mint az alábbi űrlap segítségével add meg neved, e-mail címed és telefonszámod, majd kattints a “Kérem a kedvezményt”” gombra. Néhány pillanat múlva máris megküldjük a Részedre e-mailben ajándékunkat. Legyél naprakész és zsebeld be a 10 % kedvezményt. Találkozzunk Bükkösdön az Ökoparkban! Várunk!
Bükkösd Ökopark
Kérem, a kedvezményt!


A Bükkösdi Ökopark Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az info@okobukkosd.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Bükkösdi Ökopark Csapata