Szolgáltatásaink >> Szeretem a lovakat >>
Bértartási lehetőség
Bértartási lehetőség
Bükkösd Ökopark
Szeretnéd lovadat tökéletes körülmények között tartani? Szeretnéd, ha szakavatott gondoskodás és orvosi felügyelet biztosítaná kedvenced kényelmét? Bértartásunk lehetőséget biztosít arra, hogy akár karámban, akár ridegtartásban is lovad a legtöbbet kapja.


Szakképzett lovas személyzetünk, gondozóink és oktatóink mindenben a segítségedre lesznek, hogy te és lovad is a legjobban érezzétek magatokat. Fedett lovardánk, és a park terepadottságai tökéletes alkalmat biztosítanak arra, hogy a lótartás mellett a lovas élményekről se maradj le. Látogass el hozzánk, nézd meg, hogy milyen körülmények között felügyelünk kedvencedre és bízd ránk őt. Várunk!
Bükkösd Ökopark
Érdeklődj a bértartásról!
Bükkösd Ökopark
Rideg tartás: 30.000 HUF
Boxos tartás: 43.000 HUF
Alkalmi tartásdíj: 3.000 HUF/nap
Az Ökopark kiváló terepadottságaival remek lehetőséget nyújt a lovagolni vágyóknak. Érdemes kilátogatni hozzánk annak, aki szeret lovagolni, de annak is, aki csak sétakocsikázásra vagy csupán az állatok közelségére vágyik. Mindezek mellett bértartási lehetőséget is biztosítunk annak, aki szeretné lovát szakértő kezek között tartani.
Szolgáltatások széles spektruma igyekszik kielégíteni a lovak és a lovaglás iránt érdeklődő vendégek igényeit.
Töltsd ki alábbi űrlapunkat, hogy megküldhessük a részedre egyedi ajánlatunkat, kiegészítő információinkat. Természetesen a lenti űrlap nem minősül szolgáltatás megrendelésnek, kizárólag ahhoz szükséges, hogy egyedi ajánlatunkat megküldjük a részedre. Fontos, hogy lehetőség szerint minden mezőt tölts ki, hogy a lehető legpontosabb ajánlatot tudjuk megküldeni a megadott elérhetőségek valamelyikére.

A megadott információk alapján munkatársunk lehetőség szerint 24 órán belül felveszi Veled a kapcsolatot. Ha bármi kérdésed lenne fordulj bátran ügyfélszolgálatunkhoz. Az elérhetőségeinket ide kattintva találod.
JELENTKEZEM BÉRTARTÁSRA
Legyél naprakész és zsebeld be a 10% kedvezményt!
Vonzanak az értékes programok? Rajongsz a természetért? Szívesen ellátogatnál hozzánk, vagy rendszeres vendégünk vagy?
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess aktuális ajánlatainkról, kedvezményeinkről, nyereményjátékainkról. Sőt most érdeklődésedet egy 10%-os kedvezmény voucherrel jutalmazzuk, melyet beválthatsz Galagonya éttermünkben, vagy felhasználhatod a parklátogatás során.


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess aktuális ajánlatainkról, kedvezményeinkről, nyereményjátékainkról. Sőt most érdeklődésedet egy 10%-os kedvezmény voucherrel jutalmazzuk, melyet beválthatsz Galagonya éttermünkben, vagy felhasználhatod a parklátogatás során.
Nincs más dolgod, mint az alábbi űrlap segítségével add meg neved, e-mail címed és telefonszámod, majd kattints a “Kérem a kedvezményt”” gombra. Néhány pillanat múlva máris megküldjük a Részedre e-mailben ajándékunkat. Legyél naprakész és zsebeld be a 10 % kedvezményt. Találkozzunk Bükkösdön az Ökoparkban! Várunk!
Bükkösd Ökopark
Kérem, a kedvezményt!


A Bükkösdi Ökopark Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az info@okobukkosd.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Bükkösdi Ökopark Csapata