Bükkösd Ökopark Fedezd fel az Ökopark sokszínű világát!
Válassz az ikonok segítségével kínálatunkból!
Bükkösd Ökopark
Bükösd Ökopark
Bükkösd Ökopark
Szállást
keresek
Bükkösd Ökopark
Szeretem
a lovakat
Bükkösd Ökopark
Ennék
egy jót
Bükkösd Ökopark
Házasodni
készülök
Bükkösd Ökopark
Családi
programra
vágyom
Bükkösd Ökopark
Vadászat
a szenvedélyem
Bükkösd Ökopark
Kolbászból
a kerítés
Bükkösd Ökopark
Gyerekek vagyunk,
csoporttal jönnénk
Bükkösd Ökopark
Céges
rendezvényt
szervezek
Szállást keresek!
Bükkösd Ökopark
Kényelem? Természetközeli élmények? Friss levegő? Festői táj? Luxus, családias, egyszerű? … Sokszínű szálláspalettával várunk Ökoparkunkban, hogy zavartalan környezetben távolodhass el a város zajától. Többfajta és minőségű wellness, apartman és vendégház típusú szálláshelyeink megannyi lehetőséget biztosítanak arra, hogy a Te igényeidnek megfelelő milliőben töltődhess fel. Falusi légkörre vágysz? Egyszerű szálláshely iránt érdeklődsz? Nagyvárosi luxus körülmények és wellness szolgáltatások érdekelnek?
Bükkösd Ökopark
Bükkösd Ökopark
Összesen hat fajta szállásunknak köszönhetően bármilyen igényed is van, megtalálod nálunk. A csendes környezet tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy kicsit visszavonulj, de ha igazán hangos forgatagra vagy aktív pihenésre vágysz abban sincs hiány. Vendégeinknek lehetőségük van igénybevenni szervezett programjainkat. Kérhetsz vezetett parklátogatást, elkalauzolunk a környék kincsei között. Kipróbálhatod a lovaglást, összeismerkedhetsz az őshonos állatokkal, ehetsz egy jót éttermünkben vagy csak egyszerűen kirándulhatsz egyet a mecsekben, szalonnázhatsz a parkban. Gyermekkel érkezel? Gyermekbiztos szállásaink, pótágyazható szobáink és külön gyermekeknek szánt programjaink mind-mind a segítségedre sietnek, hogy akár néhány órát szabadon tölthess, vagy hogy nagyszerű családi programot szervezhess. Számos lehetőség és még több élmény vár nálunk. Tekintsd meg szállásainkat, ehhez nincs más dolgod, mint kattints a lejjebb található “Tovább a szállásokhoz” gombra. Töltődj fel nálunk! Várunk!
Szeretem a lovakat!
Bükkösd Ökopark
Igazi lóbarát vagy? Netán lovagolsz is? Az Ökopark kiváló terepadottságaival remek lehetőséget nyújt a lovagolni vágyóknak. Érdemes kilátogatni hozzánk annak, aki szeret lovagolni, de annak is, aki csak sétakocsikázásra vagy csupán az állatok közelségére vágyik.

Fedeles lovardánk számos lehetőséget biztosít arra, hogy minőségi időt tudj eltölteni a lovak társaságában. Lehetőséged van egy-egy száron történő lovaglásra, de akár lovasoktatóink segítségével, szervezett óra keretén belül megtanulhatod a lótartás, a lógondozás és a lovaglás csínját-bínját is.A bátrabbak vezetett túralovagláson is részt tudnak venni, kicsit visszamenve az időben. Bértartóink pedig korlátlanul használhatják lovas pályáinkat, lovardánkat.
Bükkösd Ökopark
Bükkösd Ökopark
A hideg hónapok nagyszerű alkalmat biztosítanak arra, hogy a lovakat téli közegükben szemléljük, de arra is, hogy lovas szánon járjuk be közösen a fehér lepel alatt megbújó tájat.

Nem csak alkalmankénti lovas élményekre vágysz? Ez sem akadály, hiszen lovas bérleteink állnak a rendelkezésre. Mindezek mellett bértartási lehetőséget is biztosítunk olyan lóbarátoknak, akik szeretnék a lovaikat szakértő kezek között tartani akár ridegtartásban, akár boxos elhelyezésben.

Tekintsd meg szállásainkat, ehhez nincs más dolgod, mint kattints a lejjebb található “Tovább a lovasprogramokhoz” gombra. Igazi kalandok várnak lóháton! Várunk!
Ennék egy jót!
Bükkösd Ökopark
Az Ökopark területén elhelyezkedő, festői környezetben a gasztronómia nagykövetei is megtalálják a szívükhöz legközelebb álló falatokat. Házi, helyi, falubeli termelőktől származó alapanyagokból készült ételkülönlegességeink igazi színfoltok étlapunkon.

A Galagonya Étterem nagyszerű helyszín egy egyszerű vacsorához, tökéletes választás kisebb-nagyobb családi programokra is, de egy-egy nagyobb rendezvény sem jelent kihívást éttermünk csapatának.

A friss levegő, házi vágású húsok, friss alapanyagok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy felejthetetlen ízvarázsban legyen részed. Téli-nyári állandó nyitvatartásunk lehetőséget biztosít arra, hogy előre bejelentkezés nélkül, az év majdnem minden napján felfedező túrát tehess nálunk.
Bükkösd Ökopark
Bükkösd Ökopark
A vad húst kedvelők, a könnyed csirkeételek szerelmesei, az igazi újítók vagy különcök, de akár a nemzetközi konyha rajongói mind megtalálják a Galagonyában a fogukra valót. Az A’la Carte kínálatunk mellett minden nap válaszható menüvel és napi ajánlattal lepjük meg a hozzánk betérőket, sőt vasárnaponként igazi brunch ebéd vár Téged.

Tekintsd meg ételeinket, kínálatunkat, ehhez nincs más dolgod, mint kattints a lejjebb található “Tovább a Galagonya Étteremhez” gombra. Merülj el a megunhatatlan ízek világában. Várunk!
Házasodni készülök!
Bükkösd Ökopark
A Nagy napra készülsz? A Nagy Nap kapcsán bizony számos a teendő. Minden tekintet a menyasszonyra és vőlegényre összpontosul. Te is az alkalomhoz illő, tökéletes esküvői helyszínt és menüt keresed? Festői környezetre vágysz, ahol nyugodt körülmények között, finom ételek és lélekmelegítő italok társaságában mondhatod ki a boldogító igent?

Komplex szolgáltatási palettánk lehetőséget biztosít arra, hogy egy füst alatt letudd a tökéletes helyszínt, kiválaszthasd a megfelelő ételeket, sőt ha az eskövő után már nincs energiátok akkor szállásaink segítségével igazi feltöltődésben és pihenésben lehet részetek. Pajta lagzira vágysz? Éttermi körülmények vonzanak? Falusi esküvői helyszínt keresel? Lovaskocsival érkeznél? Esetleg a szabad ég alatt szeretnéd kimondani a Nagy Igent? Ökoparkunkban nem léteznek lehetetlen küldetések.
Bükkösd Ökopark
Bükkösd Ökopark
Az 550 ha-os park területe minden installációjával, élményelemével a Ti szolgálatotokban áll. A tökéletes lagzi mellett egy igazán rendhagyó leány- vagy legénybúcsúra vágytok? Éttermi kiszolgálásra vágytok? Bográcsoznátok egy jót? Szabadtéri rendezvényre vágytok? A wellness vonza a csapatot? Érdemes körbenézni nálunk!

Látogassatok el hozzánk. Díjmentesen körbevezetünk Titeket, megtekinthetitek a teljes parkot, kipróbálhatjátok ételeinket. Találjátok meg a tökéletes helyszínt, mi ebben is segítünk. Tekintsd meg esküvői ajánlatainkat, amihez nincs más dolgod, mint kattints a lejjebb található “Tovább a Házasodni készülünk oldalra” gombra. Merülj el a nagy pillanatok világában.
Családi programra vágyom!
Bükkösd Ökopark
A családdal töltött aktív idő minden esetben meghálálja saját magát. Az Ökopark koncepciójának megalkotásakor arra törekedtünk, hogy a családok egy mikro faluba tudjanak "menekülni" a világ elől, mégis tartalmas, hasznos és szórakoztató kikapcsolódásban lehessen részük. A hatalmas zöld területek, az élményelemek, az állatok közelsége mind-mind tökéletes alkalmat kínál arra, hogy kicsik és nagyon egyaránt megtalálják a szívükhöz közel álló minőségi kikapcsolódást.

Az 550 ha-os területen vezetett parklátogatás keretein belül a család kisebbjei megismerhetik a minket körülvevő életteret, megismerkedhetnek a vadakkal, azok autentikus élőhelyeivel, szokásaikkal. Állatsimogatónk keretein belül testközelből figyelheti meg a háztáji állatok mindennapjait.
Bükkösd Ökopark
Bükkösd Ökopark
Akik a felfedezés mellett kreatív foglalkozásokra vágynak azoknak sem kell messzire menniük, hiszen vezetett csoportos foglalkozásaink keretében a gyerekek természetes alapanyagok felhasználásával fejleszthetik kézügyességüket, kreatív készségeiket.

Azoknak, akik egy igazán mozgalmas és természetközeli élményre vágynak a vezetett túraútvonalaink nyújtanak tökéletes megoldást. Állandó programjaink mellett számos egyedi programmal, ünneppel és rendezvénnyel várjuk a családos látogatókat. Szállásaink lehetőséget biztosítanak arra is, hogy, akár több napos rendezvényeken, programokon vegyenek részt vendégeink, sőt a környékbeli látnivalók is az ő szolgálatukra állnak, ahova parkunk munkatársai szívesen átvezetik látogatóinkat. Tekintsd meg családi ajánlatainkat, ehhez nincs más dolgod, mint kattints a lejjebb található “Tovább a “Családi programra vágyom” oldalra ” gombra. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a tökéletes pihenés formáját Nálunk.
Vadászat a szenvedélyem!
Bükkösd Ökopark
Izgalmas, sejtelmes és igazán nagyszerű hobbit választottál? A vadászat a szenvedélyed? A vadaskert, illetve az ökoparkhoz tartozó külső területrész vadászvendégek számára is izgalmas kikapcsolódást nyújt, akár egyénileg, akár csoportosan érkeznek hozzánk.

A területen vaddisznó, szarvas és őz vadászatára van lehetőség les-vadászat, ill. cserkelés során, a vadászati naptár szabályainak megfelelően. Vadász vendégeink kényelméről gondoskodva a vadászat helyszínére a hozzánk érkezőket terepjáróval szállítjuk és természetesen kísérőt is biztosítunk a számukra.
Bükkösd Ökopark
A nálunk vadászóknak munkatársaink segítenek a vadászjegyek, vadászengedélyek kiváltásában és természetesen segítséget nyújtunk a biztosítási ügyekben is. Az esti kikapcsolódást követően vendégeinket akár fegyverszekrénnyel ellátott apartmanokban is elhelyezzük, sőt lehetőséget biztosítunk egyéb, más aktív kikapcsolódásra is.

Tekintsd meg ajánlatainkat, ehhez nincs más dolgod, mint kattints a lejjebb található “Tovább a “Vadászat a szenvedélyem” oldalra ” gombra. Lesre fel!
Kolbászból a kerítés!
Bükkösd Ökopark
Igazán különleges szalámikra, kolbászokra, hurkákra, sonkákra vágysz? Vonz a kuriózum és a tartósítószer mentes füstölt áru? Unod már a bolti sok E-vel tarkított mű ízeket? Tedd próbára mangalica és durok sertésből, valamint szarvashúsból és őshonos szürkemarhából készült füstöltáru különlegességeinket!

Házi termékeink kizárólag házi, természetesen nevelt és gondozott alapanyagok felhasználásával készülnek, a nálunk tartott állatokból. Saját feldolgozó üzemünkben a legkorszerűbb eljárásoknak megfelelően és a nemzetközi minőségi irányelvek figyelembevételével készítjük termékeinket.

Látogass el hozzánk egy kóstolóra! Ha igazán ínyencnek vallod magad, akkor nincs más dolgod, mint kattints a lejjebb található “Tovább a Kolbászból a kerítés oldalra” gombra. Merülj el a megunhatatlan ízek világában. Várunk!
Bükkösd Ökopark
Gyerekek vagyunk és csoporttal jönnénk!
Bükkösd Ökopark
Igazi közösségi kikapcsolódás gyermekek részére! Az Ökopark különleges adottságainak köszönhetően tökéletes helyszínt biztosít gyermekek részére -akár nagy- vagy kiscsoportban egyaránt- arra, hogy a gyerekek megismerhessék az őket körülvevő csodálatos és sokszínű természet rejtelmeit, hogy megismerkedjenek növény kincseinkkel, az őshonos és háztáji állatokkal. Vezetett parklátogatásunk felejthetetlen, tartalmas és tanulságos élményeket rejteget.

Csoportos foglalkozásaink, kreatív táboraink és nyári táboraink egyaránt azt a célt szolgálják, hogy a hozzánk érkező gyermekek aktívan tanuljanak, fejlesszék saját készségeiket és képességeiket. Szakképzett animátoraink és a gyermekekekkel foglalkozó stábunk intenzív, a csoport igényeire szabott megoldásokat tartogat.

Tekintsd meg gyermekeknek szóló ajánlatainkat, ehhez nincs más dolgod, mint kattints a lejjebb található “Tovább a “Csoporttal jönnénk oldalra ” gombra.
Bükkösd Ökopark
Céges rendezvényt szervezek!
Bükkösd Ökopark
Ugye tudod, hogy egy vállalkozás motorját a benne dolgozó csapat, a munkatársak adják! Az új vállalkozói szemléletmódnak megfelelően a munkáltatók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy munkatársaik kedvében járjanak, azokat összekovácsolják. Nagy gondot fordítanak arra is, hogy a vállalkozáson belüli hiarchiát kialakítsák, a céges folyamatokat standardizálják, törekszenek arra, hogy a vállalkozás minden tagja jól érezze magát és az elvárt megfelelő teljesítményt nyújtsa.

Csapatépítő programjaink pont ebben lesznek a segítségedre!

Kovácsold össze csapatod minden tagját! Hívd segítségül az Ökopark animátorait, a közeli természetet, a nagyszerű milliőt, a többit pedig bízd ránk!
Bükkösd Ökopark
A csapatépítés mellett igazán varázslatos céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk! Festői környezetben, tágas infrastruktúrával segítjük vállalkozásod rendezvényeit. A helyszín mellé természetesen érdekes programok, finom ételeket sőt még szállást is kínálunk. Ha igazán rendhagyó konferenciát szeretnél, ha tematikus programokat rendeznél vagy csak egyszerűen valami különleges helyszínt keresel, bátran gondolj ránk!


Legyél naprakész és zsebeld be a 10% kedvezményt!
Vonzanak az értékes programok? Rajongsz a természetért? Szívesen ellátogatnál hozzánk, vagy rendszeres vendégünk vagy?
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess aktuális ajánlatainkról, kedvezményeinkről, nyereményjátékainkról. Sőt most érdeklődésedet egy 10%-os kedvezmény voucherrel jutalmazzuk, melyet beválthatsz Galagonya éttermünkben, vagy felhasználhatod a parklátogatás során.


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess aktuális ajánlatainkról, kedvezményeinkről, nyereményjátékainkról. Sőt most érdeklődésedet egy 10%-os kedvezmény voucherrel jutalmazzuk, melyet beválthatsz Galagonya éttermünkben, vagy felhasználhatod a parklátogatás során.
Nincs más dolgod, mint az alábbi űrlap segítségével add meg neved, e-mail címed és telefonszámod, majd kattints a “Kérem a kedvezményt”” gombra. Néhány pillanat múlva máris megküldjük a Részedre e-mailben ajándékunkat. Legyél naprakész és zsebeld be a 10 % kedvezményt. Találkozzunk Bükkösdön az Ökoparkban! Várunk!
Bükkösd Ökopark
Kérem, a kedvezményt!


A Bükkösdi Ökopark Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az info@okobukkosd.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Bükkösdi Ökopark Csapata