Téli szünet miatt zárva!

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy az Ökopark 2019. december 20. - 2020. március 1. között téli szünetet tart és zárva lesz. Ez idő alatt sem a park, sem az étterem nem lesz nyitva! Megértésüket köszönjük!

Izgalmas, sejtelmes és igazán nagyszerű hobbit választottál? A vadászat a szenvedélyed? A vadaskert, illetve az ökoparkhoz tartozó külső területrész vadászvendégek számára is izgalmas kikapcsolódást nyújt, akár egyénileg, akár csoportosan érkeznek hozzánk.

A területen vaddisznó, szarvas és őz vadászatára van lehetőség les-vadászat, ill. cserkelés során, a vadászati naptár szabályainak megfelelően. Vadász vendégeink kényelméről gondoskodva a vadászat helyszínére a hozzánk érkezőket terepjáróval szállítjuk és természetesen kísérőt is biztosítunk a számukra.
Bükkösd Ökopark
A nálunk vadászóknak munkatársaink segítenek a vadászjegyek, vadászengedélyek kiváltásában és természetesen segítséget nyújtunk a biztosítási ügyekben is. Az esti kikapcsolódást követően vendégeinket akár fegyverszekrénnyel ellátott apartmanokban is elhelyezzük, sőt lehetőséget biztosítunk egyéb, más aktív kikapcsolódásra is.