A Nagy napra készülsz? A Nagy Nap kapcsán bizony számos a teendő. Minden tekintet a menyasszonyra és vőlegényre összpontosul. Te is az alkalomhoz illő, tökéletes esküvői helyszínt és menüt keresed? Festői környezetre vágysz, ahol nyugodt körülmények között, finom ételek és lélekmelegítő italok társaságában mondhatod ki a boldogító igent?

Komplex szolgáltatási palettánk lehetőséget biztosít arra, hogy egy füst alatt letudd a tökéletes helyszínt, kiválaszthasd a megfelelő ételeket, sőt ha az eskövő után már nincs energiátok akkor szállásaink segítségével igazi feltöltődésben és pihenésben lehet részetek. Pajta lagzira vágysz? Éttermi körülmények vonzanak? Falusi esküvői helyszínt keresel? Lovaskocsival érkeznél? Esetleg a szabad ég alatt szeretnéd kimondani a Nagy Igent? Ökoparkunkban nem léteznek lehetetlen küldetések.

Az 550 ha-os park területe minden installációjával, élményelemével a Ti szolgálatotokban áll. A tökéletes lagzi mellett egy igazán rendhagyó leány- vagy legénybúcsúra vágytok? Éttermi kiszolgálásra vágytok? Bográcsoznátok egy jót? Szabadtéri rendezvényre vágytok? A wellness vonza a csapatot? Érdemes körbenézni nálunk!

Látogassatok el hozzánk. Díjmentesen körbevezetünk Titeket, megtekinthetitek a teljes parkot, kipróbálhatjátok ételeinket. Találjátok meg a tökéletes helyszínt, mi ebben is segítünk. Kérd esküvői árjánlatainkat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy keresd meg személyesen vagy telefonon az Étterem üzetvezetőjét. (06-30/518-21-33)